Viimeisimmät artikkelit

Ravintolat
Ravintola Sipuli on Suomen vanhin baari
by Tarja/ on 04 May 2023

Ravintola Sipuli on Suomen vanhin baari

Ravintola Sipuli on Suomen vanhin baari ja sen historia kiinnostaa monia ihmisiä. Ravintolan tarina alkoi vuonna 1827, kun se perustettiin Helsingin keskustaan. Ravintola on muuttanut useita kertoja sijaintiaan ja sen nykyinen paikka on Eteläranta 16. Ravintolan rakennus ja sisustus ovat ainutlaatuisia ja historiallisia piirteitä on säilytetty vuosikymmenten ajan. Tiesitkö, että: • Ravintola Sipuli oli aikanaan Helsingin kaupungin virallinen pormestariravintola, jossa kaupungin pormestari tapasi tärkeitä vieraita. • Ravintolan aikaisempi nimi oli Ravintola Bröijer, jonka nimi muutettiin Sipuliksi vuonna 1912.

Ravintolat
Frans & Rose Kouvola
by Tarja/ on 05 Aug 2022

Frans & Rose Kouvola

Frans & Rose Kouvola on rento ranskalaistyylinen bistro, joka mainostaa rakkautta hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin. Ranskalainen keittiö ja sen kupliva elämänilo lupaavat luoda ainutlaatuisen ja lämpimän tunnelman ilman arjen kiireitä. Ravintola sijaitsee pinkistä väristään tunnetussa Original Sokos Hotel Vaakunassa, heti Kouvolan keskustan tuntumassa. Ravintola kuuluu S-ryhmän ravintolaketjuun. Ruokailun jälkeen voi mennä ottamaan ruokalevon hotellin sängyssä. Frans & Rose Kouvola Tarjoaa Myös Sunnuntaibrunssin Frans & Rose on auki niin arkena kuin pyhänäkin.

Ravintolat
Lahden Parhaat Ravintolat Pähkinänkuoressa
by Tarja/ on 17 Jun 2022

Lahden Parhaat Ravintolat Pähkinänkuoressa

Lahti on kaupunkina upea ja siellä on mahdollista harrastaa laidasta laitaan eikä huono asia ole myöskään satama, josta voi lähteä risteilylle. Leppoisaan kaupunkiin kuuluvat myös miellyttävät ruokapaikat ja Lahden parhaat ravintolat pärjäävät vertailuissa monille muille kaupungeille todella kiitettävästi. Emme voi luetella kaikkia mukavia ja viihtyisiä ravintoloita, mutta otetaan tähän sellainen pieni kattaus siitä, mitä kaupunki tarjoilee. Ruoka on hyvää ja yrittäjät ahkeria, eikö siitä ole hyvä lähteä liikkeelle? Vesijärven Sataman Tarjonta Lahden parhaat ravintolat eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä vaan käymme niitä läpi täysin epämääräisessä järjestyksessä.

Ravintolat
Ravintola Nosturi Lahti
by Tarja/ on 13 Jun 2022

Ravintola Nosturi Lahti

Nykyään yhä useampi kaipaa ravintolaltaan monipuolisuutta ja joukosta erottautumista. Lähdetäänpä ulos sitten syömään tai juhlimaan, pienemmällä tai isommalla porukalla, odotuslistalla on yleensä yksi asia ylitse muiden: elämys. Hyvän elämyksen ei tarvitse olla suuri, jäykkä ja mahtipontinen. Oikeastaan elämys on kokonaisuus, jossa kaikki osa-alueet toimivat saumattomasti yhteen. Ravintola Nosturi Lahti on hyvä esimerkki elämyksellisyydestä, joka syntyy kodikkuudesta ja toimivuudesta, sekä ripauksesta arjen ylittävää luksusta. Ravintola Nosturi Lahti -Esittely Erityistä kiitosta tyytyväisiltä asiakkailta ovat saaneet Ravintola Nosturi Lahti menu, ravintolan idyllinen sijainti satamassa veden äärellä, leppoisa tunnelma, henkilökunnan ystävällisyys, saunamahdollisuus ja aurinkoterassi ravintolan katolla.

Ravintolat
Lahti Ravintolat Tarjoavat Herkkuhetkiä
by Tarja/ on 27 Apr 2022

Lahti Ravintolat Tarjoavat Herkkuhetkiä

Lahti ravintolat ovat monipuolinen kokonaisuus erilaisia ravintoloita, joista kaikkien on helppo löytää itselleen sopivaa ruokaa. Tarjolla on eri maiden ruokakulttuuriin keskittyneitä ravintoloita kuten Barot’s Lahti, jossa voit herkutella amerikkalaisten hampurilaisten parissa. Toinen vaihtoehto voi olla esimerkiksi Viikinkiravintola Harald, jossa on hampurilaisten lisäksi tarjolla muitakin maittavia ruoka-annoksia. Kokonaisuuteen tuo mukavaa vaihtelua laadukkaat pitseriat sekä gourmee-luokan ravintolat. Lahden Parhaat Ravintolat Lahti ravintolat tarjoavat kaikille jotakin, sillä alueen ravintoloissa on riittävästi monipuolisuutta. Koska tarjontaa on riittävästi, toisinaan voi olla vaikeaa päättää, minkä ravintolan valitsee seuraavaksi ruokailupaikaksi.

Ravintolat
Kouvolan Ruokapaikat
by Tarja/ on 30 Jan 2022

Kouvolan Ruokapaikat

Monipuolisuutta, vaihtelua, herkkuja ja paikallisuutta, sitä on yksinkertaisuudellaan Kouvolan ruokapaikat, joita riittää jokaisen makuun. Millainen ruoka herättää tunteita tai ajatuksia? Monelle merkitsee paljon se, että käytetään paikallisia raaka-aineita ja kaikki kauden maut otetaan huomioon. Toiset taas rakastavat kansainvälisiä makuja ja heille pizza tai burgeri on parasta. Makuasioista ei voi kiistellä, joten kurkistetaan tarkemmin, millaisia makuja Kouvola ruokailijoilleen tarjoaa. Heti kättelyssä voidaan sanoa, että tarjolla on toinen toistaan maukkaampia annoksia. Frans & Rose Aloittaa Kouvolan Ruokapaikat Heti alkuun on myönnettävä, että ruokapaikkoja Kouvolassa on useita, mutta jostain se lista on aloitettava.

Ravintolat
Barot’s Lahti
by Tarja/ on 22 Dec 2021

Barot’s Lahti

Tekeekö mielesi päästä herkuttelemaan laadukkailla hampurilaisilla ja ranskalaisilla? Barot’s Lahti pyrkii palvelemaan kaikkia asiakkaita tasapuolisesti ja tarjoamaan unohtumattoman hyvän olon lähteen kaikille jokaisella vierailukerralla. Tämä trendikäs ravintola pyrkii huomioimaan maailman ruokatrendit ja tuomaan ne kuluttajien ulottuville. Lisäksi he huomioivat toimintansa ympäristövaikutukset sekä mahdolliset muutostarpeet ja toimivat niiden mukaisesti. Barot’s ei jätä ketään kylmäksi, ja heidän menunsa tarjoaa jokaiselle jotakin. Barot’s Lahti Tarjoaa Herkutteluhetken Jokaiselle Ruokailijalle Barot’sin ruokalistalta löytyy monipuolisesti hampurilaisaterioita, kebabaterioita, burritoja ja kanansiipiä.

Ravintolat
Wintti Lahti Tarjoaa Viikonloppujen Parhaimmat Bileet Lahdessa
by Tarja/ on 28 Oct 2021

Wintti Lahti Tarjoaa Viikonloppujen Parhaimmat Bileet Lahdessa

Wintti Lahti on Vapaudenkadulla, aivan Lahden ydinkeskustassa, sijaitseva yökerho, joka kertoo tarjoavansa viikonloppuisin kaupungin parhaat bileet. Peräti kahdessa kerroksessa sijaitseva yökerho on monille sopiva, tyylikäs paikka, jolla nähdään kuukausittain myös huippuesiintyjiä. Monipuolinen yökerho on suunniteltu moneen makuun, sillä suuren yökerhon eri tilat tarjoavat erilaista viihdettä ja musiikkia jokaiseen makuun. Yökerho tarjoaa esimerkiksi live-iltoja, tämän päivän tyylikkäimpiä hittejä, opiskelijajuhlia ja karaokea. Wintti Lahti Tarjoaa Monipuoliset Ja Upeat Tilat Juhlimiseen Ravintola Wintti Lahti tarjoaa kahdessa eri kerroksessaan juhlia erilaisiin makuihin.

Ravintolat
Wanha Mestari
by Tarja/ on 20 Sep 2021

Wanha Mestari

Wanha Mestari on ravintolaketju, joka on täysin konstailematon paikka, viihtyisä tunnelmaltaan eikä sinun tarvitse pingottaa kravatti kaulassa. Voit huoletta ottaa oluen, lukea rauhassa päivän lehteä tai tavata ystäviä rennon juttelun merkeissä. Tämä ketju ja monen suomalaisen kantapaikka näki päivänvalon vuonna 1987. Mikä mukavinta, sinne voit juurikin tulla viihtymään lautapelien äärelle ja muutamissa Wanha Mestareista löytyvät myös karaoket, dartsit, pokerit ja biljardit. Wanha Mestari On Monen Kantapaikka Usean ravintolan keskittymä on ehdottomasti Wanha Mestari Lahti.

Baarit
Lahden Baarit
by Tarja/ on 18 Aug 2021

Lahden Baarit

Lahden baarit tarjoavat hyvin monipuolisesti erilaisia elämyksiä. Esimerkiksi hyvin monipuolinen Lahden Armas on monille tuttu. Kaupungista löytyy kuitenkin monia muitakin suosittuja ja hieman tuntemattomampiakin baareja, joihin kannattaa tutustua. Pääset tutustumaan seuraavaksi muutamiin parhaimpiin Lahden baareihin, joista löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto. Lahdesta löytyy baareja, yökerhoja sekä monia muitakin herkullisia drinkkejä, loistavaa musiikkia ja hyviä esiintyjiä tarjoavia paikkoja. Lahden Baarit Tarjoavat Vilkasta Yöelämää Lahti on loistava kaupunki yöelämästä pitäville. Esimerkiksi aivan kaupungin keskustasta löytyy monia vaihtoehtoja baarien ja yökerhojen ystäville.

Ravintolat
Seinäjoen Ruokapaikat Saavat Makunystyrät Kihelmöimään
by Tarja/ on 08 Jul 2021

Seinäjoen Ruokapaikat Saavat Makunystyrät Kihelmöimään

Seinäjoen ruokapaikat tarjoilevat mainiot eväät matkailijoille sekä paikallisille. Ne ikään kuin maustavat matkaa ja saavat vatsan hymyilemään tyytyväisyydestä. Tässä lakeuksien pääkaupungissa on tarjolla liki sata erilaista ruokapaikkaa, joten aivan varmasti jotain löytyy jokaiseen makuun. Kunhan vain osaa päättää, mistä aloittaa kokeilun. Tarjolla on runsaasti lähiruokaa, mutta etnisyyttäkin löytyy kuin myös viihtyisiä lounasravintoloita ja seisovia pöytiä. Seinäjoen Ruokapaikat Ovat Jännittäviäkin Ruoka on tehty paikallisten intohimolla ruokaa kohtaan ja se todellakin näkyy laadussa.

Ravintolat
Still Standing Seinäjoki Yhdistää Klubin Ja Taiteen
by Tarja/ on 22 May 2021

Still Standing Seinäjoki Yhdistää Klubin Ja Taiteen

Still Standing Seinäjoki on Seinäjoella sijaitseva persoonallinen klubi, joka yhdistää klubin, baarin, lounaspaikan ja taidenäyttelyn. Klubin seinillä nähdään kuukausittain vaihtuva taidenäyttely ja se tarjoaa herkullisia käsintehtyjä juomia. Paikka tarjoaa myös mahdollisuuden ruokailuun ja pieniin huikopaloihin. Tämä monipuolinen klubi on monestakin syystä vierailun arvoinen kaikille Seinäjoella oleskeleville tai vaikkapa hieman kauempaakin saapuville. Klubilla on monipuolinen tarjonta ja ihmisiä viihdyttävä palvelu. Still Standing Seinäjoki Tarjoaa Käsintehtyjä Cocktaileja Ja Lounasta Still Standing tarjoaa erilaisia viinejä ja cocktaileja, joiden maku ja ulkoasu ovat mieleenpainuvia.

Ravintolat
Suomen Parhaat Ravintolat
by Tarja/ on 08 Mar 2021

Suomen Parhaat Ravintolat

Suomen parhaat ravintolat tarjoavat asiakkailleen makuelämyksiä, joita on vaikea unohtaa. Kiireisen arjen keskellä on kiva hemmotella itseään maukkaalla lounaalla hyvässä ravintolassa. Viime aikoina suomalainen ravintolatarjonta on kasvanut huomattavasti. Suomeen on rantautunut ravintoloitsijoita joka puolelta maailmaa ja etninen ruoka on kovassa huudossa. Perinteisen suomalaisen tai skandinaavisen ruoan lisäksi tarjolla on muun muassa intialaista, thaimaalaista sekä japanilaista ruokaa. Suomen Parhaat Ravintolat Tarjoavat Laadukkaan Elämyksen Nykyään ravintolan tulee pohtia myös ruoanlaiton eettisyyttä ja sitä, onko heidän tekemänsä ruoka luontoystävällistä.

Ravintolat
Ravintola Armas
by Tarja/ on 31 Jan 2021

Ravintola Armas

Suomesta löytyy tuhansia ruokaravintoloita, illanviettopaikkoja ja yökerhoja. Niiden joukosta on ihan mahdoton valita ne parhaat ravintolat, mutta siitä huolimatta jokaisella on omat suosikkinsa. Ravintola Armas löytyy monesta eri kaupungista, ja se tarjoaa ihmisille elämyksiä niin herkullisen ruoan, hyvien juomien, maukkauden pizzojen kuin tanssilattiankin äärellä. Jokainen ravintola on erilainen, eikä kaikilla Armas-ravintoloilla olekaan sama omistaja. Turun ravintola Armas tarjoaa asiakkailleen hengähdystauon hyvän musiikin ja juomien äärellä. Kyseessä on soittojuomala, joka sijaitsee Humalistonkadulla.