Frans & Rose Kouvola

post thumb
Ravintolat
by Tarja/ on 05 Aug 2022

Frans & Rose Kouvola

Frans & Rose Kouvola on rento ranskalaistyylinen bistro, joka mainostaa rakkautta hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin. Ranskalainen keittiö ja sen kupliva elämänilo lupaavat luoda ainutlaatuisen ja lämpimän tunnelman ilman arjen kiireitä. Ravintola sijaitsee pinkistä väristään tunnetussa Original Sokos Hotel Vaakunassa, heti Kouvolan keskustan tuntumassa. Ravintola kuuluu S-ryhmän ravintolaketjuun. Ruokailun jälkeen voi mennä ottamaan ruokalevon hotellin sängyssä.

Frans & Rose Kouvola Tarjoaa Myös Sunnuntaibrunssin

Frans & Rose on auki niin arkena kuin pyhänäkin. Ruokaa saa siis minä tahansa viikonpäivänä. Vaihtoehtoina on muun muassa sunnuntaibrunssi, herkullinen a la carte-lista tai kauden parhaimpien makujen lista. Ruokavaihtoehtoja löytyy myös kasvissyöjille. Kuplivien puoli on niin ikään kunnossa ja ravintolasta löytyy laaja lista erilaisia viinejä ja kuohuvia, myös alkoholittomassa muodossa.

Kouvolan ruokapaikat tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja ja makuelämyksiä. Varsinaisia perinneruokia ei Kouvolassa ole mutta ruuanlaittoon suhtaudutaan varsin intohimoisesti. Ruokaa löytyy niin aamiaisen, brunssin, buffetin ja lounaiden muodossa. Isompi ongelma on valinnanvaikeus. Janoisille löytyy pubeja ja yökerhoja. Pieneen nälkään, makean himoon ja kahvihampaan kolotukseen löytyy houkuttelevia ja tunnelmallisia kahviloita.

Makeita Makuelämyksiä

Kouvola tarjoaa myös suussa sulavia makeita herkkuja. Keskustasta löytyy muun muassa Ramin Konditoria, josta löytyy laaja valikoima kakkuja ja teetä. Sieltä löytyy myös Suomen paras leipomo -kisassa esitelty marenkipäällysteinen sitruunakakku. Lisäksi sieltä löytyy valikoima itsetehtyjä jäätelöitä. Kuuleman mukaan Ramin omistajat ovat käyneet Italiasta hakemassa lisäoppia.