Barot’s Lahti

post thumb
Ravintolat
by Tarja/ on 22 Dec 2021

Barot’s Lahti

Tekeekö mielesi päästä herkuttelemaan laadukkailla hampurilaisilla ja ranskalaisilla? Barot’s Lahti pyrkii palvelemaan kaikkia asiakkaita tasapuolisesti ja tarjoamaan unohtumattoman hyvän olon lähteen kaikille jokaisella vierailukerralla. Tämä trendikäs ravintola pyrkii huomioimaan maailman ruokatrendit ja tuomaan ne kuluttajien ulottuville. Lisäksi he huomioivat toimintansa ympäristövaikutukset sekä mahdolliset muutostarpeet ja toimivat niiden mukaisesti. Barot’s ei jätä ketään kylmäksi, ja heidän menunsa tarjoaa jokaiselle jotakin.

Barot’s Lahti Tarjoaa Herkutteluhetken Jokaiselle Ruokailijalle

Barot’sin ruokalistalta löytyy monipuolisesti hampurilaisaterioita, kebabaterioita, burritoja ja kanansiipiä. Kaikkein suurimmassa roolissa on kuitenkin Barot’s hampurilainen, jota löytää kaikissa mahdollisissa muodoissa. Ravintola on myös panostanut kasvissyöjiin ja heidän menultaan löytyy jopa täysin oma sivunsa kasvisruokailijoille. Valinnanvaraa on paljon, joten kukaan ei taatusti jää kylmäksi – saati nälkäiseksi. Pienempään nälkään ravintola tarjoaa esimerkiksi ranskalaisia, sipulirenkaita ja juustotikkuja.

Vaikka kyseessä on lähinnä ruokaravintola, löytyy Barot’sin menulta myös muutama jälkiruoka makeannälkäisille ruokailijoille. Jälkiruokalistalta löytyy jäätelöä, pirtelöitä ja pehmistä. Jäätelöannoksen saa valitsemallaan kastikkeella ja pirtelöidenkin joukosta löytyy valinnanvaraa. Pirtelöitä on saatavilla niin mansikan, suklaan, lakan, tiikerin kuin vaniljan makuisina. Koko komeuden kruunaa kuohkea kermavaahto ja strösselit, eikä annoksia ole hinnalla pilattu.

Barot’s Hampurilainen On Kaikkien Suosikki

Barot’s Lahti on se ravintola, joka on tunnettu juuri hampurilaisistaan. Hampurilaisia on saatavilla joka makuun. Niitä löytyy niin naudanlihapihvillä ja pekonilla varustettuna kuin kasvispihvilläkin. Kasvisvaihtoehtoja löytyy muutamia ja se vie ravintolan tarjonnan aivan uudelle tasolle. Monilla kilpailijoilla kasvisvaihtoehdot saattavat jäädä vähiin, mutta Barot’silla ei. Kasvispihvejä on saatavilla erilaisina, joko rapeana pihvinä tai beyond-pihvinä. Lihaa rakastavat puolestaan voivat valita hampurilaisensa väliin myös pekonia.

Barot’s Lahti on huomioinut myös allergiset ruokailijat. Monet ravintolan hampurilaisista voi tilata myös gluteenittomina. Kuorrutettuja, rapeita pihvejä, ei gluteenittomana löydy, mutta siitä huolimatta valinnanvaraa löytyy myös erikoisruokailijoille. Heiltä löytyy gluteenittomaan makuun sekä naudanjauhelihasta valmistettuja hampurilaisia että kasvispihveillä tehtyinä.

Viihtyisät Tilat Rentoon Oleskeluun

Ravintola kertoo olevansa fast casual -ravintola, jossa tarjoillaan laadukasta ruokaa, mutta jonne voi saapua juuri sellaisena kuin on ilman sen erilaisempaa pukukoodia. Ihmiset lähtevät ravintolaan rentoutumaan ja viettämään aikaa ystävien kesken herkullisen ruoan ja juoman parissa. Ravintolaan voi saapua myös yksin, ja tietokoneen tai puhelimen käyttö on täysin sallittua. Voit katsoa esimerkiksi, millaista tarjontaa PayPal casino tarjoaa, tai pelata puhelimesta pelejä samalla kun nautit hyvästä ateriasta.

Barot’s palvelee maanantaista perjantaihin kello 10.30-21.00. Lauantaisin ravintola avaa ovensa vasta kello 11, ja sunnuntaisin se on auki 12.00-19.00. Rajoitukset eivät ole juurikaan vaikuttaneet ravintolan aukioloaikoihin, joten siellä on voinut nauttia ruoasta ja juomasta ja muistella, millainen oli baari-ilta ennen rajoitusten voimaantuloa.

Barot’s Lahti Myös Verkkokauppana

Monet muut Lahden baarit ja ruokapaikat eivät tarjoa verkkokauppaa niin kuin Barot’s. Verkkokaupan puolelta kaikki ravintolan herkut ovat helposti tilattavissa ravintolasta noudettaviksi. Jos et siis haluaisi nauttia ravintolan herkuista itse ravintolan tiloissa, voit myös tilata ruoat mukaasi verkkokaupan puolelta. Teet siis tilauksen netin kautta ja käyt noutamassa ruoat haluamanasi ajankohtana.

Verkkokaupan puolelta voi tilata myös lahjakortit ravintolaan lahjaksi tai itselle. Pienin lahjakortti on arvoltaan 15 euroa ja suurin 50 euroa. Lahjakortin avulla ravintolassa siis herkuttelee vatsansa täyteen joko isommalla tai pienemmällä porukalla.

Barot’s Lahti tarjoaa monipuolisen menun, jota pääsee ihastelemaan ravintolan verkkokaupan puolella. Kaikki menusta löytyvät tuotteet ovat tilattavissa myös netin kautta, joten mistään muusta kuin ravintolan rennosta tunnelmasta ei jää paitsi silloin kun tilaa herkut netistä. Ravintolaketjun ravintoloita löytyy myös neljästä muusta kaupungista, eli Jyväskylästä, Kuopiosta, Seinäjoelta ja Järvenpäästä. Kaikissa toimipisteissä pääsee nauttimaan ravintolan herkullisista antimista rennossa ilmapiirissä.