Seinäjoen Ruokapaikat Saavat Makunystyrät Kihelmöimään

post thumb
Ravintolat
by Tarja/ on 08 Jul 2021

Seinäjoen Ruokapaikat Saavat Makunystyrät Kihelmöimään

Seinäjoen ruokapaikat tarjoilevat mainiot eväät matkailijoille sekä paikallisille. Ne ikään kuin maustavat matkaa ja saavat vatsan hymyilemään tyytyväisyydestä. Tässä lakeuksien pääkaupungissa on tarjolla liki sata erilaista ruokapaikkaa, joten aivan varmasti jotain löytyy jokaiseen makuun. Kunhan vain osaa päättää, mistä aloittaa kokeilun. Tarjolla on runsaasti lähiruokaa, mutta etnisyyttäkin löytyy kuin myös viihtyisiä lounasravintoloita ja seisovia pöytiä.

Seinäjoen Ruokapaikat Ovat Jännittäviäkin

Ruoka on tehty paikallisten intohimolla ruokaa kohtaan ja se todellakin näkyy laadussa. Ammattiylpeys on korkealla ja ruokaprovinssiksikin kutsutun maakunnan keskuksen ravintoloissa sitä ylläpidetään myös todella hyvin. Lähialueen tuottajat ja nämä ruoka- ja juomayrittäjät tekevät yhteistyöllä ihmeitä. He saavat ihmisten suupielet kostumaan jo ajatuksesta näitä herkullisia ruokia kohtaan.

Yksi näistä on tietysti Armas, jonka pitsat saavat palaamaan kerta toisensa jälkeen. Tai ainakin haaveilemaan, että kunpa pääsisin käymään uudestaan. Toinen vinkki, missä kannattaa pyörähtää, on Pohjan Purtava. Makoisaa ruokaa tarjolla aamusta iltaan, jopa kaurapuuro aamiainen on arkiaamuisin saatavilla. Syömisen jälkeen ravintolassa voi jatkaa viihtymistä biljardin, dartsin tai flipperin parissa.

Pari Vinkkiä Lisää Ruokapaikan Etsijälle

Perinteisten ketjuravintoloiden lisäksi kannattaa harkita käyttävänsä paikallista osaamista hyväkseen. Sitä löytyy muun muassa Marttilan Tallista, joka on restauroitu vanhaan lääninsairaalaan hevostalliin. Tarjolla on myös juhlapalveluita. Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä vinkkinämme saa kunnian olla Holy Smoke -ravintola, jonka puuhiiliuunissa valmistettavat hampurilaiset ja grilliruoat ovat jotain aivan ylivertaista. Olisiko nyt hyvä hetki suunnitella retki Seinäjoelle?