Ravintola Armas

post thumb
Ravintolat
by Tarja/ on 31 Jan 2021

Ravintola Armas

Suomesta löytyy tuhansia ruokaravintoloita, illanviettopaikkoja ja yökerhoja. Niiden joukosta on ihan mahdoton valita ne parhaat ravintolat, mutta siitä huolimatta jokaisella on omat suosikkinsa. Ravintola Armas löytyy monesta eri kaupungista, ja se tarjoaa ihmisille elämyksiä niin herkullisen ruoan, hyvien juomien, maukkauden pizzojen kuin tanssilattiankin äärellä. Jokainen ravintola on erilainen, eikä kaikilla Armas-ravintoloilla olekaan sama omistaja.

Turun ravintola Armas tarjoaa asiakkailleen hengähdystauon hyvän musiikin ja juomien äärellä. Kyseessä on soittojuomala, joka sijaitsee Humalistonkadulla. Jokainen voi pistäytyä ravintolassa juomassa yhdet tai sitten heittäytyä karaoken pariin laulamaan omia suosikkilaulujaan.

Tampereen Armas-Ravintola

Tampereen Armas tuo vaihtelua muiden samannimisten ravintoloiden joukkoon. Kyseessä on nimittäin catering- ja pitopalveluja tarjoava yritys, joka loihtii klassisista ruoka-annoksista erittäin maistuvia ruokatarjoiluja. Ruoat voi tilata vaikka juhlatilaisuuksiin, ja menun voi suunnitella yhdessä henkilökunnan kanssa tai antaa heille vapaat kädet.

Ravintola Armas tarjoaa myös ravintola- ja juhlatilat, joissa pääsee nauttimaan yrityksen herkuista. Yksi ravintolan tiloista on jopa voittanut Suomen paras ravintola -tittelin, eikä suotta. Kyseisessä tilassa nimittäin testataan koko ajan uusia ideoita catering-alan tarpeisiin, ja siellä pääsee myös nauttimaan paikallisesta tuotannosta ja käsityöstä.

Oppia Alalle Kouvolan Ravintolasta

Kouvolan Armas-ravintola sijaitsee aikuiskoulutuskeskuksen tiloissa, jossa alan opiskelijat harjoittelevat ravintolatyötä ja asiakaspalvelussa toimimista. Tästä ravintolasta löytyy myös anniskeluluvat ja sinne mahtuu 30 ihmistä samaan aikaan. Opiskelijat toivovat asiakkailta:

• Rehellistä palautetta työstään
• Rentoa oleskelua tiloissa
• Varauksia juhlatarjoiluihin

Armas Ravintola Pähkinänkuoressa

Parhaat ravintolat Suomessa tarjoavat asiakkaille jotakin, jonka vuoksi he haluavat palata paikkaan uudelleen. Tästä syystä Suomen Armas ravintolat ovat kiinnittäneet huomiota erityisesti jokaisen paikkakunnan tarpeisiin. Ravintolat poikkeavat toisistaan siksi, että ne sijaitsevat eri kaupungissa, mutta myös siksi, että suurimmalla osalla niistä on eri omistajat.

Kaikki samannimiset ravintolat eivät siis ole välttämättä missään tekemisissä keskenään. Armas-nimeä ei ole suojattu laissa, vaan sen on saanut ottaa käyttöönsä useampi eri alan yritys. Näitä ravintoloita kuitenkin yhdistää se, että niihin on aina mukava tulla syömään juuri sellaisena kuin itse on, ja se on juuri se asia, josta parhaat ravintolat on tehty.