Still Standing Seinäjoki Yhdistää Klubin Ja Taiteen

post thumb
Ravintolat
by Tarja/ on 22 May 2021

Still Standing Seinäjoki Yhdistää Klubin Ja Taiteen

Still Standing Seinäjoki on Seinäjoella sijaitseva persoonallinen klubi, joka yhdistää klubin, baarin, lounaspaikan ja taidenäyttelyn. Klubin seinillä nähdään kuukausittain vaihtuva taidenäyttely ja se tarjoaa herkullisia käsintehtyjä juomia. Paikka tarjoaa myös mahdollisuuden ruokailuun ja pieniin huikopaloihin. Tämä monipuolinen klubi on monestakin syystä vierailun arvoinen kaikille Seinäjoella oleskeleville tai vaikkapa hieman kauempaakin saapuville. Klubilla on monipuolinen tarjonta ja ihmisiä viihdyttävä palvelu.

Still Standing Seinäjoki Tarjoaa Käsintehtyjä Cocktaileja Ja Lounasta

Still Standing tarjoaa erilaisia viinejä ja cocktaileja, joiden maku ja ulkoasu ovat mieleenpainuvia. Niiden kylkeen saa myös halutessaan pientä huikopalaa. Käsintehdyt hedelmädrinkit tuovat kesän mieleen ja klubin persoonallinen sekä kodikas ulkoasu tekee kokemuksesta ikimuistoisen. Still Standing tarjoaa kuitenkin pienen huikopalan lisäksi myös vaihtuvia lounaita maanantaista perjantaihin kello 11-14.

Klubi siis tarjoaa joka päivä vaihtuvan lounaan. Se on saatavilla eri ruokavalioille. Kaikille ruokavalioille ei kuitenkaan ole joka päivä vaihtoehtoja, joten ruokalista kannattaa tarkastaa etukäteen klubin sivustolta. Lounaat ovat keittoja, joten tukevampia lounaita etsivien kannattaa valita jokin muu lähistön ruokapaikka, kuten vaikkapa Armas Seinäjoki herkullisine pizzoineen.

Miksi Kannattaa Vierailla Klubilla?

Still Standing tarjoaa monista klubeista sekä ravintoloista erottuvan taiteellisen ja boheemin tilan, joka tarjoaa taidokkaasti tehtyjä juomia. Ravintolan sisäpuitteet ovat kodikkaat ja etniset. Seinillä nähdään lämpimiä värejä ja taideteoksia. Sisätiloissa on jopa romanttinen pieni koristeparveke seinällä, joka on koristeltu näyttämään kaupunkimaisemalta.