Ravintola Nosturi Lahti

post thumb
Ravintolat
by Tarja/ on 13 Jun 2022

Ravintola Nosturi Lahti

Nykyään yhä useampi kaipaa ravintolaltaan monipuolisuutta ja joukosta erottautumista. Lähdetäänpä ulos sitten syömään tai juhlimaan, pienemmällä tai isommalla porukalla, odotuslistalla on yleensä yksi asia ylitse muiden: elämys. Hyvän elämyksen ei tarvitse olla suuri, jäykkä ja mahtipontinen. Oikeastaan elämys on kokonaisuus, jossa kaikki osa-alueet toimivat saumattomasti yhteen. Ravintola Nosturi Lahti on hyvä esimerkki elämyksellisyydestä, joka syntyy kodikkuudesta ja toimivuudesta, sekä ripauksesta arjen ylittävää luksusta.

Ravintola Nosturi Lahti -Esittely

Erityistä kiitosta tyytyväisiltä asiakkailta ovat saaneet Ravintola Nosturi Lahti menu, ravintolan idyllinen sijainti satamassa veden äärellä, leppoisa tunnelma, henkilökunnan ystävällisyys, saunamahdollisuus ja aurinkoterassi ravintolan katolla. Ravintola onkin mainio esimerkki siitä, miten yhden katon alle on saatu mahdutettua monta palvelua. Näitä voi käyttää valikoiden; piipahtaa nopeammin syömään tai viettää iltaa pitkän kaavan mukaan.

Menestyäkseen ravintola tarvitsee myös innovaatioita ja rohkeutta kokeilla uutta erottuakseen muista. Yksi ravintola Nosturin valteista on sen sauna. Moista palvelua ei joka ravintolassa olekaan! Saunassa voi nauttia löylyistä ja ihastella samalla järvimaisemaa. Vilvoittelu onnistuu Nosturi Beach -alueella, ja mikäli kaipaa vielä enemmän vilvoittelua, se onnistuu läheisellä uimarannalla. Sauna on mahdollista vuokrata myös pelkästään omalle porukalle.

Ravintola Nosturi Lahti Menu Luottaa Artesaanipitsoihin

Ravintola Nosturi Lahti on tunnettu pitsoistaan, jotka paistetaan aidossa italialaisessa kivipitsauunissa. Ruokalistalla ei ole tyydytty pelkkiin perinteisiin jauheliha- ja kinkkupitsoihin. Klassikoita on tuunattu kunnioittaen ja talon pitsojen listalta löytyy mielenkiintoisia kokeiluja. Oliiviöljyssä ja juustoissa luotetaan laatuun, joka viimeistelee kokonaisuuden. Mikäli ennen pitsaa kaipaa alkuruokaa, listalta löytyy anti pasto -lautasia useaan makuun ja nälkään. Niissäkin kokonaisuus on harkittu ajatuksen kanssa.

Pitsoissa käytetään Johnny’s pitsakastiketta, joka Johnny’s Heist -pitsojen maistuva ydin. Ravintola Nosturi Lahti luottaa Johnny’s Heistin pitsoihin, jotka ovat kunnianosoitus Italian Toscanassa sijaitsevalle Pietarpoianan kylälle. Siellä Johnny’s Heistin perustaja Johannes Ylinen tutustui ensimmäistä kertaa autenttiseen italialaiseen ruokakulttuuriin ja päätti kotiuttaa sen myös suomalaisten iloksi.

Pienet Yksityiskohdat Luovat Suuria Elämyksiä

Olivatpa kyseessä parhaat ravintolat, parhaat kahvilat tai parhaat kasinot, menestyksen avain piilee aina siinä, että ne ovat onnistuneet kuuntelemaan asiakkaan tarpeita ja vastaamaan niihin. Nosturi on panostanut sujuvaan asiakaspalveluun esimerkiksi tilausvaihtoehtojen valikoimalla. Ruoka- ja juomatilauksensa voi tilata suoraan autoon tai veneeseen, sekä luonnollisesti myös perinteisempään tapaan pöydästä tai tiskiltä. Yhtä helppoa kuin tilaaminen on myös ravintolaan saapuminen vesitse, autolla, kävellen tai vaikka scootilla.

Suomen 50 parasta ravintolaa -lista on osaltaan tehnyt tutuksi keittiömestari Hans Välimäkeä, joka on antanut panoksensa Nosturin taustajoukoissa muun muassa kehittämällä konseptia ja ruokalistaa. Laatu on siis taattu! Visiona on ollut luoda terveellistä ja herkullista ruokaa, jonka raaka-aineissa ja valmistuksessa tuetaan vastuullisuutta ja paikallisuutta.

Ravintola Nosturi Lahti Kutsuu Kaikkia

Nosturiin on helppo poiketa koko perheen kanssa limulle ja jätskille, tai jatkaa iltaa aikuisporukassa. Mikäli tuntuu, että Lahti yökerhot ja perinteisemmät ravintolat on jo nähty eivätkä ne tunnu enää tarjoavan mitään uutta, myöhään iltaan auki oleva Nosturi on raikas vaihtoehto tunkkaisemmille sisätiloille. Nosturissa on sopivan väljää silloinkin, kun ilta on vilkas.

Kun ravintola ei ole profiloitunut tietyn tyyppisten asiakkaiden paikaksi, se kokoaa yhteiseen kesäolohuoneeseen monenlaisia ihmisiä. Tämä on suuri rikkaus. Vaikka syventyisikin yhdessäoloon oman porukan kanssa, jaettu kokemus luo yhteisöllisyyttä, joka kantaa pitkälle arjessa.

Kesä on levon, aurinkoisten päivien ja leppeiden iltojen aikaa, jolloin ladataan akkuja tulevaa syksyä ja talvea varten. Ravintola Nosturi Lahti tarjoaa urbaanissa ympäristössä uniikin ja mutkattoman palvelukokonaisuuden, joka sopii tähän tarkoitukseen täydellisesti. Henkilökunnan asenne on mainio sekoitus nöyryyttä ja kunnianhimoa, joka on tunnetusti varsin hyvä yhdistelmä, kun halutaan päästä pitkälle.