Wintti Lahti Tarjoaa Viikonloppujen Parhaimmat Bileet Lahdessa

post thumb
Ravintolat
by Tarja/ on 28 Oct 2021

Wintti Lahti Tarjoaa Viikonloppujen Parhaimmat Bileet Lahdessa

Wintti Lahti on Vapaudenkadulla, aivan Lahden ydinkeskustassa, sijaitseva yökerho, joka kertoo tarjoavansa viikonloppuisin kaupungin parhaat bileet. Peräti kahdessa kerroksessa sijaitseva yökerho on monille sopiva, tyylikäs paikka, jolla nähdään kuukausittain myös huippuesiintyjiä. Monipuolinen yökerho on suunniteltu moneen makuun, sillä suuren yökerhon eri tilat tarjoavat erilaista viihdettä ja musiikkia jokaiseen makuun. Yökerho tarjoaa esimerkiksi live-iltoja, tämän päivän tyylikkäimpiä hittejä, opiskelijajuhlia ja karaokea.

Wintti Lahti Tarjoaa Monipuoliset Ja Upeat Tilat Juhlimiseen

Ravintola Wintti Lahti tarjoaa kahdessa eri kerroksessaan juhlia erilaisiin makuihin. Alemmassa kerroksessa juhlitaan tämän päivän tyylikkäämpien hittien tahtiin sekä nautitaan joka kuukausi huippuesiintyjistä ja klubeista. Yläkertaan taas voi tehdä koko seurueelle pöytävarauksen, nauttia pöytiintarjoilusta ja laulaa karaokea. Yökerhoon on oma sisäänkäynti, mutta sinne pääsee myös Armas Lahden kautta, joka tarjoaa myös erilaisia bileitä neljässä kerroksessa. Nämä kaksi yökerhoa kylki kyljessä tarjoavatkin takuulla kaupungin parhaimman juhlatunnelman.

Tyylikkääseen Winttiin voi tutustua jo etukäteen, sillä heidän sivustonsa tarjoaa upean virtuaalikierroksen yökerhon tiloissa. Tumma ja moderni yökerho tarjoaa erittäin tyylikkäät ja tilavat puitteet. Voit nauttia loistavasti valomaailmasta ja äänentoistosta. Wintin yläkerran keskeltä aukeaa myös upea näkymä alakerran biletiloihin. Erilaiset tapahtumat ja esiintyjät tuovat myös aivan oman tunnelmansa yökerhoon.

Ravintola Wintti Lahti Tarjoaa Monipuolisesti Palveluita

Wintti Lahti tarjoaa myös mahdollisuuden tehdä pöytävarauksen seurueelle ennakkoon. Sen voi tehdä esimerkiksi ravintolan nettisivuston kautta. Etenkin tapahtumien aikaan se kannattaakin tehdä ajoissa varmistaakseen pöydän saamisen. Pöydät sijaitsevat yläkerrassa, jossa voi nauttia rennosta pöytiin tarjoilusta joutumatta hakemaan tilauksiaan itse. Tapahtumista saa ajankohtaista tietoa myös yökerhon sosiaalisesta mediasta. Se päivittää esimerkiksi Facebook-tiliään hyvin aktiivisesti, joten yökerhosta kiinnostuneiden kannattaa seurata tiliä.

Wintti Lahti järjestää esimerkiksi live-keikkojen ja opiskelijajuhlien lisäksi hyvin erilaisia tapahtumia. Tällaisia tapahtumia ovat olleet esimerkiksi dildobingo, Glow Halloween -juhlat UV-kasvomaaleilla ja jopa skaboja, joiden kautta voi voittaa muun muassa elämyksiä yökerhossa. Wintin ohjelma tulee siis takuulla olemaan myös tulevaisuudessa yhtä monipuolista.

Juhli Yksin, Kaksin Tai Suurella Porukalla

Winttiin ja Armaksen useisiin eri kerroksiin voi lähteä juhlimaan yksin tai useammankin ihmisen kesken. Vauhdikkaiden bileiden lisäksi etenkin viereinen Armas tarjoaa tämän päivän hittien lisäksi myös nostalgisia diskohittejä, Suomi-poppia sekä raskaampaa rockia. Paikka sopii siis jokaiseen makuun. Voit tanssia villisti hittien tahtiin, nauttia pöytiin tarjoiluista tai vaikkapa vain kuunnella nostalgista musiikkia juomista nauttien. Vaihda samalla kuulumiset ystävien kanssa tai ota yksin ollessa suunnaksi vaikkapa kasino. Pelaaminen ja hyvä musiikki ovat rentouttava yhdistelmä.

Wintissä viihtyy helposti jopa tunteja – tässä ajassa ehtii kuitenkin tulla helposti nälkä. Moni saattaakin miettiä mitä aikuinen saa tilata ravintolassa. Wintti ei kuitenkaan ole varsinaisesti ruokaravintola, mutta se sallii jopa omat ruoat tiloissaan. Omat juomat ovat kuitenkin kiellettyjä, kuten yökerhoissa yleensä.

Wintti Lahti Tarjoaa Kattavat Tilat

Monetkaan Lahden baarit tai yökerhot eivät tarjoa yhtä tyylikkäitä ja suuria tiloja juhlimiseen kuin Wintti. Vieraita tilaan mahtuu aina 800 henkilöön asti. Seisomaan mahtuu tällöin 500 ihmistä ja istumapaikkojakin on valmiina peräti 300 ihmiselle. Näyttävä tanssilattia ulottuu molempiin kerroksiin ja yökerhon pinta-ala on peräti 600 neliömetriä. Kun tiloihin otetaan huomioon vielä viereisen Armaksen neljä kerrosta, on juhlijoilla tilaa valtavasti.

Wintistä pääseekin kulkemaan helposti Armakseen ja toisinpäin. Jatkot siis järjestyvät samalla kertaa ja kaiken lisäksi liput ovat usein ilmaisia kun siirtyy Armaksen ja Wintin välillä. Kannattaa kuitenkin huomioida ikärajat, jotka Wintin yökerhossa perjantaisin 18 ja lauantaisin 20. Armaksessa ikäraja on peräti 24.

Wintti Lahti tarjoaa siis loistavan mahdollisuuden juhlimiseen suurissa ja moderneissa tiloissa sekä helpon mahdollisuuden vaihtaa välillä hieman eri tyylisiin juhliin Armaksen puolelle. Sijainti ydinkeskustassa tarkoittaa myös, että samana iltana on helppo tutustua kaupungin sykkeeseen ja sen muihinkin ravintoloihin sekä yökerhoihin. Wintti on siis tarjonnaltaan, puitteiltaan ja sijainniltaan mitä loistavin yökerho.