Kouvolan Ruokapaikat

post thumb
Ravintolat
by Tarja/ on 30 Jan 2022

Kouvolan Ruokapaikat

Monipuolisuutta, vaihtelua, herkkuja ja paikallisuutta, sitä on yksinkertaisuudellaan Kouvolan ruokapaikat, joita riittää jokaisen makuun. Millainen ruoka herättää tunteita tai ajatuksia? Monelle merkitsee paljon se, että käytetään paikallisia raaka-aineita ja kaikki kauden maut otetaan huomioon. Toiset taas rakastavat kansainvälisiä makuja ja heille pizza tai burgeri on parasta. Makuasioista ei voi kiistellä, joten kurkistetaan tarkemmin, millaisia makuja Kouvola ruokailijoilleen tarjoaa. Heti kättelyssä voidaan sanoa, että tarjolla on toinen toistaan maukkaampia annoksia.

Frans & Rose Aloittaa Kouvolan Ruokapaikat

Heti alkuun on myönnettävä, että ruokapaikkoja Kouvolassa on useita, mutta jostain se lista on aloitettava. Yksi mainio paikka on Frans & Rose, bristo, joka tarjoilee ranskalaisia klassikoita, kauden makuja sekä tietenkin paikallisuutta. Runsautta tarjoilee myös tämän paikan sunnuntaibrunssi, joka on tarjolla kerran kuukaudessa, aina viimeisenä sunnuntaina. Ranskalaiset ravintolat ovat tuoneet asiakkaille tarjolle myös hyvät viinit. Kouvolan ravintolat tunnetaan myös hyvistä pihveistään kuten Olé, jolla on pitkät perinteet.

Kaupungin ravintoloista on myös muodostunut jonkinlainen olohuone. Tämän todistaa ainakin Betony, joka on vielä varsin uusi tulokas. Se on niin sanottu gastro, ja tarjoilee ihan parhaita kauden makuja sekä burgereita. Siellä tunnelma, ruoka ja juoma tarjoillaan suurella sydämellä. Entä mitä tarjoilee asiakkailleen Papulaari? Se on todella ainutlaatuinen paahtimo, sieltä saa herkkuja sekä se on persoonallinen kahvila, erinomainen kahvi sekä oman talon leivonnaiset.

Siistit Kouvolan Ravintolat

Jos jokin on siisti, niin Neville. Se on jo vuonna 1992 perustettu ruokaravintola, joka sallii myös seurustelun aivan Kouvolan keskustassa. Se sijaitsee lähellä kaikkea eli kävelykatua, teatteria ja urheilukeskusta. Henkilökunta todellakin palvelee asiakkaitaan ja siellä on myös mahdollisuus erilaisten juhlien järjestämiseen. Hyvä ruoka ja juoma sopivat hyvin arkeen ja juhlaan. Mitkä Kouvolan ruokapaikat vielä tekevät vaikutuksen? Jos Nevillen texmex tekee vaikutuksen, niin Rosso on italialaisen ruuan täydellinen klassikko.

Rosson pizzat ovat tunnettuja ja koko paikka on hyvin italialaistyyppisesti iloinen ja sinne voi aina mennä isommallakin porukalla syömään. Kouvolan ruokapaikat ovat sekoitus monenlaisia kulttuureita kuten esimerkiksi American diner Three Wings, vuonna 2012 perustettu ravintola. Arkena on tarjolla lounasta, joka on monipuolista sekä menu on todella herkullinen ja monipuolinen. Voit vielä harkita jopa kotiinkuljetusta.

Onko Jäätelö Herkkusi?

Ramin konditoria on mielenkiintoinen sekoitus herkkuja sekä lounasta. Ihastuttavat sesonkituotteet konditoria ja leipomotuotteita sävytettynä mahtavilla keittolounailla ja salaatilla. Eikä enempää eikä vähempää kuin kakkubuffetti, josta saat todelliset herkkusuun makupalat tyyliin ”syö niin paljon kuin jaksat”. Jos on herkuttelu Kouvolassa tuttua, mutta sitä on myöskin jalkapallo, joten hyvän ja täyttävän herkuttelun jälkeen onkin hyvä siirtyä jalkapallokentälle, että vatsa hiukan lasehtii. Pakko vielä sanoa, että Ramin konditoria tarjoaa ehdottomasti paikkakunnan parhaat jäätelöt.

Jokin aika sitten herätti huomiota aihe, että gluteenitonta pizzaa Kouvolassa ei saanutkaan niin kuin olisi pitänyt. Emme silti puutu aiheeseen enempää vaan jatkamme seuraavaan Kouvolan ruokapaikkaan, joka on uudistunut Amarillo. Se on raikas sekä reilu paikka ja siellä voi istua samaan pöytään täysin tuntemattoman kanssa. Jos ruoka ei maita, niin kurkkuun on saatavissa kostuketta.

Kouvolan Ruokapaikat Versus Muut Paikkakunnat

Jokainen paikkakunta pitää omia ravintoloitaan parhaimpina, näin Kouvolakin, mutta myös Seinäjoen ravintolat ovat Seinäjoella tunnettuja ja niitä pidetään parempina kuin muiden paikkakuntien vastaavia. Mutta onko vertailu edes tarpeen? Ei meidän mielestämme, vaan jokaisella paikkakunnalla on ravintoloita, jotka tuovat juuri kyseiselle paikkakunnalle sen omaa tyyliä ja ilmeikkyyttä. Jokaiselle paikkakunnalle syntyy vääjäämättä oma ”olohuone”, paikka, jossa varmasti viihdytään ruuan ääressä.

Mitäpä muuten sanotte Mimosan Aidosta, joka tarjoilee Kouvolassa parasta ja tuoreinta sesonkiruokaa, rentoa palvelua sekä laadukkaita juomia? Se on pakko käydä kokeilemassa, sillä viikolla on tarjolla maistuvaa lounasta sekä perjantai-iltaisin ja lauantaisin mennään herkullisen menun merkeissä. Lisäksi tarjolla on drinkkejä, erikoiskahveja, viiniä sekä olutta.

Näin nopeassa läpikäynnissä ei todellakaan pysty mainitsemaan kaikkia hyviä ruokapaikkoja. Kouvolan ruokapaikat ovat todella herkullisia ja niitä on paljon. Annoksia tarjoillaan rakkaudella ruokaan ja sillä että, paikalliset tuottajat otetaan hyvin huomioon. Monelle merkitsee paljon ruoan monipuolisuus, puhtaus ja ravitsevuus, johon pyritään aina vastaamaan täydellisesti. Kun ruokaa tehdään sesongin mukaan, niin tuotanto on silloin kaikkein ekologisinta. Aina ei tarvitse syödä paikanpäällä, ruuan saa mukaan.