Armas Lahti

Ravintola Armas Lahti

Ravintola Armas Lahti

Yksi Suomen Armas-ravintoloista sijaitsee Lahdessa Vapaudenkadulla. Tämä ravintola Armas Lahti on toiminut jo vuodesta 2008 lähtien ja se on monen lahtelaisen illanviettojen ykköspaikka. Ravintola tarjoaa maukkaita drinkkejä, vauhtia ja hauskuutta peräti neljässä kerroksessa. Ei ole ihme, että se on monien suosikki, sillä ravintola on hyvin monipuolinen – se tarjoaa jotain niin yökerhon, Suomi-popin, discohittien, karaoken kuin raskaamman musiikinkin ystäville. Kullekin osa-alueelle on suurissa tiloissa omat alueensa. Esimerkiksi alakerran baarissa soitetaan nostalgista Suomi-poppia ja raskaampaa rockia ja yläkerran BileArmaassa taas tanssitaan uudempien hittibiisien tahdeissa. Eri alueiden välillä on myös helppo kulkea, jos haluaa erilaisia kokemuksia ravintolaillan aikana.

Armas Lahti on monien mielestä Lahden paras ravintola ja suosituin aikuisten yökerho. Se tarjoaakin viihdyttäviä musiikkielämyksiä ja näyttävät puitteet. Tutustu seuraavaksi itse suosikkiravintolan tarjontaan.

Lahden Paras Ravintola

Armasta sanotaan Lahden parhaaksi ravintolaksi ja yökerhoksi. Se tunnetaan etenkin rennosta tunnelmastaan ja kaupungin parhaista juhlista. Ne ovatkin monelle ykkösasioita illanviettojen suhteen. Sen kolme erilaista musiikkimaailmaa takaavat, että monenlaiset ihmiset viihtyvät ravintolassa.

Armas tarjoaa tietenkin myös näyttävät juhlapuitteet, erilaisia herkullisia juomia ja osaavan henkilökunnan. Ravintola yhdistää siis lukuisat erilaiset ominaisuudet toimivaksi ja suureksi paikaksi, josta löytyy jokaiselle juhlijalle oma alueensa ja omat suosikkijuomansa, sekä musiikkinsa. Ravintola on myös auki kattavasti aina keskiviikosta perjantaihin – joka yö kello yhteen saakka.

Varmista Oma Paikkasi Varaamalla Pöytä

Varmista Oma Paikkasi Varaamalla Pöytä

Armas Lahdesta voi varata pöydän kätevästi etukäteen. Se onkin kätevää etenkin ruuhkaisina aikoina, mikäli haluaa varmistaa, että oma porukka saa varmasti sen parhaimman pöydän. Pöydän varaaminen onnistuu kätevästi ja nopeasti esimerkiksi Night People Group -sivuston Lahden Armaksesta kertovan sivun kautta. Varaa pöytä -linkki löytyy aivan sivun ylälaidasta.

Kannattaa kuitenkin olla tarkkana mihin Armaaseen varaa pöydän, sillä pöytävarauslistalta löytyy myös esimerkiksi Armas Seinäjoki. Pöytävarauksia voi tiedustella sivuston lisäksi myös sähköpostitse tai puhelimitse. Nämä ravintolan muut yhteystiedot löytyvät aivan pöytävarauslomakkeen alapuolelta. Ravintolaan voi tietenkin mennä myös varaamatta pöytää, mutta pöydänvaraus kannattaa, mikäli haluaa varmistaa illan sujumisen.

Armas Lahti Tarjoaa Jäsenetuja Sovelluksella

Ravintola Armas Lahti tarjoaa Night lite -sovelluksen, joka kannattaa ladata omaan laitteeseensa. Sovellus tarjoaa erilaisia etuja Armaassa. Ilmainen sovellus tarjoaa kaksi erilaista jäsentasoa, joista voi valita itselleen sopivimman. Armas tarjoaa sovelluksen kautta esimerkiksi pöydän varausmahdollisuuden ja mahdollisuuden tilata juomat valmiiksi etukäteen. Sovellus tarjoaa myös esimerkiksi tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja eduista. Se on siis erittäin kätevä vaihtoehto etenkin niille, jotka käyvät Armaassa säännöllisesti.

Ravintola Armas Lahti ei ole ainoa ravintola, jonka tiedot Night Lite -sovellus sisältää. Se tarjoaa peräti 18 eri ravintolaa ja baaria, jotka sijaitsevat esimerkiksi Valkeakoskella, Seinäjoella, Helsingissä ja Kajaanissa. Se sopii siis loistavasti myös niille, jotka pitävät eri kaupunkien ravintola-, baari- ja yökerhotarjontaan tutustumisesta. Sovelluksen voi ladata Google Play -kaupasta tai AppStoresta.

Sponsorimme: onlinecasinosuomi.com